EVIN RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 620 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Evin Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

19 jan 2023 om 21:19 Het is net zo lekker als in het restaurant
18 jan 2023 om 21:42 Normaal super lekker, nu leek het alsof we alleen maar de restjes hebben gekregen. Brood was ook oud.
12 jan 2023 om 20:17 Bezorging klopte met info tussentijds. Kwaliteit eten zoals we bij afhalen al gewend waren, TOP!
6 jan 2023 om 20:48 Ik heb heerlijk gegeten bedankt
5 jan 2023 om 20:06 In tijden niet zo heerlijk gegeten, complimenten
2 jan 2023 om 22:23 Bezorger had lekke band. En het was wachten op nieuwe bezorgen. Vervolgens eten steenkoud gekregen en ik moest het zelf opwarmen. Belachelijk klein bakje knoflooksaus en sambalsaus.. Echt nooit meer. Bijna 30 euro kwijt voor koud eten en geen saus
11 dec 2022 om 11:13 Ik ben al 2 dagen doodziek van het eten .Ik heb dit al een keer eder van jullie gehad dus dit was de laatste keer. Was altijd lekker ik weet niet wat jullie doen maar het was zo zuur en onsmakelijk het brood was oud en ga zo maar door .
9 dec 2022 om 20:23 Top
23 nov 2022 om 12:56 Heerlijk eten!
16 nov 2022 om 21:50 Het eten was enorm lekker en de bezorging was ook heeel erg snel het kwam eerder dan ik had aangegeven!!
30 okt 2022 om 0:25 Ze bezorgen niet bij mij, maar het was 20 min rijden echt wel waard om op te halen ! super lekker eten!
17 okt 2022 om 12:44 Beide maaltijden smaakten heerlijk (1 vega 1 vlees), de porties zijn ruim voldoende. Toen ik kwam afhalen in het restaurant werd ik vlot en vriendelijk geholpen. Ik zal hier zeker nog eens bestellen